in , ,

Telegram Kullanıcıları Sohbetler Üzerinden USDT Gönderebilecek

Telegram kullanıcıları artık mesajlaşma uygulamasındaki sohbetlerde birbirlerine Tether (USDT) gönderebilirler. USDT, Telegram’ın @wallet botuna eklendi ve mesajlaşma uygulamasının kripto alıp satım olanağını genişletti.

Telegram kullanıcıları artık mesajlaşma uygulamasındaki sohbetlerde birbirlerine piyasa değerine göre dünyanın en büyük stablecoin’i olan Tether’i (USDT) gönderebilirler. Kripto ödemelerini Telegram gibi mesajlaşma uygulamalarına entegre etmek kripto endüstrisinin genel kabulü için son derece olumlu bir gelişme olarak değerlendirildi. Teoride kripto para göndermeyi bir metin veya fotoğraf göndermek kadar kolay hale getirmek tüm kullanıcılara pratik bir yol sundu.

Geçtiğimiz Nisan ayında, @wallet’in pazarına Bitcoin (BTC) ve Toncoin (TON) eklendi. Toncoin (TON), telegram üzerinden kolaylıkla gönderilebiliyordu. USDT gibi stablecoinler, diğer kripto paralar gibi birçok fayda sunar. Paralarını kripto ekosisteminde tutmak isteyen kullanıcılar fiyat dalgalanmalarından minimum derecede etkilenerek yatırım yapabilir.

USDT’nin diğer varlıklar gibi @wallet paneline eklenmesi Telegram’ın kripto hizmeti için önemli bir gelişme olabilir. Mesajlaşma uygulamasının kripto para gönderme deneyimi TON block zinciri projesi öncülüğünde ilerlemişti. Ancak TON kripto projesi, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndan (SEC) gelen bir davanın ardından Ağustos 2020’de sonlandırıldı.

Kripto paralar ve blockchain hakkındaki her türlü sorunuz için telegram kanalımıza davetlisiniz. Kanala katılmak için tıklayınız.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.

Hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan bu içerik, genel anlamda bilgi vermeyi amaçlamakta olup; bu içeriğin, yatırımcıların alım satım kararlarını destekleyebilecek yeterli bilgileri kapsamayabileceği dikkate alınmalıdır. Bu sayfalarda yer alan çeşitli bilgi ve görüşlere dayanılarak yapılacak ileriye dönük yatırımlar ve ticari işlemlerin sonuçlarından ya da ortaya çıkabilecek zararlardan KoinSaati sorumlu tutulamaz. 

Yasemin Ulutaş tarafından yazıldı.

Ege Üniversitesi'nden 2022 yılında dereceyle mezun oldum. Bölümümle ilgili ortaya koymuş olduğum çeşitli akademik çalışmalarım bulunuyor. Şimdi ise kendimi blok zinciri teknolojisi alanında geliştirmekteyim.

Arbitrum Airdrop’u En Hızlı Nasıl Claim Edilir?

Arbitrum Verilerinde Artış Yaşanıyor